×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

+45 30 73 99 97
Vi er klar ved telefonen
0
Lad os hjælpe med dit projekt

Skal vi hjælpe med at finde den rette maling til dit projekt?
Så lad os tage et opkald / facetime.

Kontakt vildmedmaling.dk

Maling og tilbehør til dit næste maler-projekt

Velkommen til vildmedmaling.dk stedet hvor du finder kvalitetsmaling og tilbehør til ethvert udendørs og indendørs malerprojekt.
Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse og en service i topklasse, hvilket også afspejler sig på hele vores hjemmeside.
Når du handler hos os, handler du med malermesteren.

Vi har gjort forskellen mellem en fysisk malerbutik og en webshop minimal ved blandt andet at tilbyde ekstremt hurtig levering, nem og hurtig bestilling, samt rådgivning i verdensklasse til alle vores kunder i Danmark.

Du vil opleve et stort udvalg af produkter og værktøjer til både indvendige og udvendige opgaver.
Vores største ønske er at kunne tilbyde vores høje service kombineret med kvalitetsprodukter til en pris hvor alle kan være med.
Vores mål er at blive den førende forhandler af kvalitetsmaling i Danmark. Giv os en chance næste gang du skal handle maling online, til gengæld så lover vi at du ikke vil fortryde det.

Her på shoppen finder du kvalitetsmærker som:

Har du spørgsmål til hvilke produkter du skal vælge til dit næste gør-det-selv projekt, mangler information eller viden omkring et specifikt produkt, eller vil du blot gerne have nogle gode råd til hvad vi anbefaler, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på vores hovedtelefon +45 3073 9997 så vil vi vejlede og rådgive dig om hvad der er bedst at gøre i netop din situation.

Hos os er det altid en kompetent medarbejder som er i enden af røret, enten er personen tidligere malermester, ellers er personen blot superskarp indenfor maler-produkter og derfor kan vi love at du altid kan forvente at få kompetent rådgivning hos os.


Køb billig maling i højeste kvalitet

Ønsker du at finde noget maling som passer til dine behov, men som også er prisvenlig så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi har maling i begge ender af prisniveauet.
Er du til den prisvenlige maling, men som opretholder en høj standard skal du helt klart prøve at kigge på maling fra Beck & Jørgensen, produkterne har en super høj standard og der findes her maling til ethvert projekt.

Når du finder billig maling hos os, er det ikke fordi det er et dårligt produkt, det betyder blot at vi har købt ind til gode priser, og kan derfor tilbyde dig høj kvalitets maling til ekstraordinære lave priser.

Eftersom vildmedmaling er startet af 2 malermestre med +20 års erfaring, tilbyder udelukkende høj kvalitetsprodukter, vi har nemlig afprøvet næsten alt maling i virkeligheden og kan derfor med sikkerhed sige at vores produkter, er blandt de bedste da vi ikke sælger noget som vi ikke selv ville bruge til et maler-projekt.
Vores maling varierer meget i pris og kommer selvfølgeligt an på den mængde du skal bruge, vi sider klar telefonisk til at rådgive dig om hvilket produkt du skal gå efter, med netop det behov som du har.

Så sider du med et ønske om at forandre dit hjem eller blot gendesigne et enkelt værelse/lokale, og kan nærmest ikke vente med at komme i gang med dit gør-det-selv maler-projekt
Så er der ingen undskyldning for ikke at handle kvalitetsmaling online hos vildmedmaling.dk, vi leverer endda allerede hos dig næste hverdag hvis du bestiller før kl 16, og har du spørgsmål efter du har modtaget din maling, til hvordan man bedst muligt maler forskellige vægge eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


Hvilken maling skal jeg vælge?

Alt efter dit maler-projekt har vildmedmaling altid det rette produkt som passer til dit projekt, er du helt på bar bund og ved ikke hvor du skal starte, er det altid en god idé at ringe til vores kundeservice og få nogle gode råd og vejledning på telefonen.

Vælg maling efter glans
I dag er glans mere et spørgsmål om det udtryk du ønsker at væggene for, end malingens styrke og vaskbarhed. Det er muligt at få glans fra 0 til 100 hvor jo højere glans betyder at malingen bliver mere blank i følgende rækkefølge.

Glans 0-2: Den refleksfri supermatte maling som fremhæver farverne rigtig godt, brug denne glans hvis du vil have det eksklusive finish, evt. på filt eller en glatspartlet væg. Kig eventuelt på produktet Lady Pure Color fra jotun.

Glans 3-5: Den mest udbredte glans i de danske hjem, den giver et mat look som passer til de fleste stuer, her kan vi blandt andet tilbyde malingen Jotun Wonderwall

Glans 6-10: Den silkematte maling som giver en god vaskbarhed og slidstyrke. Benyttes ofte til stue, opgang eller entré. Her kan vi blandt andet tilbyde vores favorit fra beck og jørgensen - B&J 7

Glans 10-25: Her finder du den halvmatte maling som f.eks. kan bruges til køkkener, badeværelser, toiletter, opgange og bryggers hvor det kræver gode muligheder for rengøring og hverdagens slid og et aktivt familie liv med børn og hund.

Glans 25-50: Halvblank maling som giver en stærk vaskbar overflade, og skinner relativt meget. Benyttes oftest til træværk, paneller, gulve og fodlister. Her kan vi blandt andet anbefale Jotun demidekk ultimate hvis du skal male udendørs træværk. Er det indendørs skal du over i noget Lady Supreme Finish Halvblank

Glans 50-100: Den blanke også oftest kaldt høj glans, finder du oftest i lak produkter og benyttes typisk til træværk, paneller, fodlister, metal og special opgaver.

Vi har på vildmedmaling.dk kategoriseret de forskellige malinger i alt hvad du skal male, for at gøre det så nemt for dig som muligt.

Det er typisk overfladen på det der skal males, F.eks. om det er træværk, vådrum, lister vægge eller lofter, samt om det er indendørs maling eller udendørs maling, der skal bestemme hvad der egner sig bedst.

Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt, for at sikre sig et godt resultat der kan holde i mange år, derfor tilbyder vi også support helt til kl. 22:00 nogle dage, så vi altid er klar til at hjælpe dig med hvad du skal bruge til dit projekt. Så er du i tvivl om hvilken maling du skal bruge til hvilket rum, er du mere end velkommen til at ringe til vores malermestre på hovedtelefonen.


Allergivenlig maling til den miljøbevidste

Vi oplever en større og større efterspørgsel på miljø og allergivenlig maling, som lever op til de moderne krav fra den miljøbevidste forbruger, vi tilbyder flere forskellige typer produkter som er både svanemærket og godkendt i forhold til EU's miljøstandarder. Alle vores produkter er som standard ECO-label godkendt samt svanemærket og kan derfor tilbyde sundt og godt arbejdsmiljø mens man maler boligen.

Stort set alle pigmenter som vi bruger i malingen til at tone med er naturprodukter som derfor ikke vil skade dit helbred. Hvis du og din familie, har endnu højere krav har vi produkter som er udviklet i samarbejde med astma allergi Danmark, samt Norsk astma allergi forbund, hvor der bliver lagt høje krav til emissions målingerne, opløsningsmidler, lugtgener, konserveringsmidler og generel miljøvenlighed.

Til den bevidste forbruger anbefaler vi blandt andet produkterne:

  • Lady Balance
  • Lady Sense
  • Beck Og Jørgensen Care Serien


Disse moderne produkter er funktion og kvalitet mindsk lige så gode, som i andre produkter på markedet.
Vi anbefaler dog altid at du kontakter os telefonisk for at høre om dine muligheder.


Sådan kommer du i gang med dit maler-projekt

  1. Når du skal i gang med maling af din bolig er det vigtig at have en plan for dit maler-projekt så du får det bedste resultat og spare en masse tid. Alt efter om du skal renovere et gammelt vindue eller om du skal total restaurere en hel etage er der mange ting der skal tænkes over.
  2. Alt efter om det er væg, loft, træværk eller gulv, skal der vælges den rigtige type maling og det rigtige værktøj. For eksempel en god rulle der kan holde på malingen når man skal lave listelofter eller en syntetisk pensel til arbejde med olieemulsionsmaling til træværk.
  3. Rækkefølgen for behandlinger og tørretider mm. der skal overholdes er afgørende for at opnå et godt slutresultat.
  4. Udover alt det praktiske er farvevalget rigtig vigtigt. Farver ændre rum og med de 150.000 forskellige farver vi kan tilbyde er der ingen grænser for kreativiteten.
  5. Dæmpede farver kan skabe ro i et rum hvor der sker meget i forhold til møblering. Varme farver er velegnet til at give bløde overgange mellem rum, og da mange danskere i dag fjerner deres døre så der er gennemsyn fra stue til stue er det vigtig at farverne komplementere hinanden.
  6. Som sagt er mulighederne uendelige og lige meget hvordan du kombinerer farverne er det vigtigste at du bliver tilfreds.
  7. Check vores farvekort og inspirationsvideoer, samt brug Instagram og YouTube til at blive inspireret når du skal skabe den nye stemning i dit hjem.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig