Webshoppen er pt. lukket for netordre.
Vild med maling Logo

info@vildmedmaling.dk

Vi vender snart tilbage

Loftmaling til ethvert indendørs projekt


Velkommen hos Vildmedmaling, her finder du et bredt udvalg af eksklusivt og professionelt loftmaling til ethvert indendørs projekt. Vi sætter rådgivning og service i første række, du kan derfor altid på vores hotline fange en kompetent medarbejder som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtigt produkt.

Hos os finder du høj kvalitets loftmaling til fordelagtige priser, fra blandt andet populære mærker såsom Jotun, Beck og Jørgensen og Caparol. Når du skal finde den loftmaling som du skal bruge til dit hjemme, er det vigtigt at man vælger en god kvalitetsmaling, da det er en af de mere krævende maler-opgaver at udføre.

Gå direkte til:

 

Vi har mere end 2000 farver i vores farvekatalog, og kan derfor tilbyde kvalitetsmaling til enhver smag og projekt. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling.dk

B&J 1 Loftmaling Refleksfri

Læs mere

Sorter efter: Pris - klik her

13 Produkter fundet

Mærke


Glans


AnvendelseSådan maler du et loft

 1. Rengør og udbedre skader så som sømhuller, revner og sprækker. Her kan man med fordel benytte Ardex RF spartelmasse for at gøre opgaven nemmere.
 2. Herefter skal du slibe, eventuelt grunde reparationer da disse områder vil suge mere end resten af loftet.
 3. Afdækning og eventuelt afdækning op af væggen, alt efter hvor meget man sviner og hvad man maler med, ved sprøjtemaling af lofter anbefaler vi altid at rulle efter ved påføring, samt en meget omhyggelig afdækning da malerstøv kommer ind alle steder.
 4. Beskær dine kanter med en lille rulle og evt. pensel hvis der forekommer lister
 5. Det er vigtigt med en god rulle. 25cm rullegreb samt forlænger og en rulle der kan holde på en god mængde maling, til liste lofter anbefaler vi en god rulle med lang lurv på for at kunne komme op i rillerne uden brug af pensel, og derved spare en masse tid.
 6. Inddel loftet i firkanter så du har en plan for dit arbejde og så man maler vådt i vådt.
 7. Lad loftet tørre helt igennem, og se det fra forskellige vinkler, for at se om man har opnået det ønskede resultat.

 

 

Hvilken loftmaling skal jeg vælge

Som det første er det meget vigtigt når du skal ud handle loftmaling er at vælge et produkt som er af den højeste kvalitet, da det kan være et omstændig arbejde at udfører og derfor er det vigtigt med en god dækkeevne samt konsistens/viskositet på det produkt du vælger, så du kan få opgaven afsluttet i færrest mulige arbejdsgange.

Lofter med risiko for gennemslag fra enten sod, nikotin eller harpiks er det vigtigt at få disse isoleret/neutraliseret med kvistlak- spærregrund iso maling.

I de fleste danske hjem er der lofter lavet i ren hvid eller næsten ren hvid, typisk vil man benytte enten B&J 1 Refleksfri fra Beck og jørgensen eller Lady Pure Color fra Jotun, så er man i hvert fald sikker på at bruge en maling til opgaven som er af høj kvalitet.

 

Forskellen på væg og loftmaling

Loftmalinger er næsten altid plastbundene malinger, så som en pva maling, hvorimod vægmalinger oftest er lavet på akryl, dette skyldes at loftmalinger ikke er udsat for det samme slidtage som vægmalinger er. Man kan derfor godt bruge en vægmaling med en glans på 0-5 til loftet.

Loftmalinger laves altid i lavest mulige glans, fordi at man sjældent ønsker reflekterende lys fra loftet. Plastbundene malinger såsom loftmaling tørre også hurtigere end akryl eller olieemulsions malinger.

På dit loft anbefaler vi altid at du bruger en ren hvid, eller meget lyse farver da det giver en oplevelse af et større rum.

 

Gode malertips til dit projekt

 1. Påfør altid malingen i samme retning som lysindfaldet, da man herved opnår det pæneste resultat.
 2. Det er meget vigtigt når du går i gang, at få malerrullen mættet med maling, før man røre loftet da du så får et jævnt lag på, fra start til slut.
 3. Tag 2-3kvm af gangen, i stedet for at løbe frem og tilbage, sæt dit malerprojekt i system det det gør det hurtigere.
 4. Det er en god ide at fordele malingen jævnt over kryds og til sidst i den samme retning da det typisk giver det bedste.

 

Gode redskaber til loftmaling

Det er altid en fordel at have de bedste værktøjer når du skal male dit loft, vi anbefaler altid at man anskaffer sig en god rulle der kan holde på malingen såsom en mikrofiber rulle i 25cm og i 10cm samt et godt forlængerskaft der kan gøre arbejdet nemmere.

Til afdækning af gulvet er det godt at bruge en malertape 38mm, samt en kraftig malerfolie. Det er også altid en god idé med en god pensel som f.eks. en jumbo pensel, så du rigtigt kan gå i detaljerne.

Hvis det er et lavt loft, kræver det ikke altid en forlænger, her kan man blot nøjes med et rullegreb med forlænget rulleskaft, så du lige præcis kan nå loftet uden at skulle gøre brug af en stige.

Husk at vælge en god og stabil stige, så du er sikker på at kunne stå stabilt, samt have den mest korrekte ergonomiske stilling, vi anbefaler en god wiener stige, så du klare opgaven nemmere og ikke får nogle skader.

 

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

* Gælder ikke nedsatte varer

Tilmeld dig
Tilbud på maling