Webshoppen er pt. lukket for netordre.
Vild med maling Logo

info@vildmedmaling.dk

Vi vender snart tilbage

Vådrumsmaling - Opfrisk dit køkken og badeværelse med kvalitetsmaling


Er det blevet tid til at renovere toilettet, badeværelset eller bryggerset så har vi heldigvis kvalitetsprodukter der passer til netop dig. Hos Vildmedmaling.dk handler du med malermesteren, og derfor forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter, så det er nemt for dig at finde de helt rigtige produkter til dit projekt.

Når du vælger vådrumsmaling til badeværelset, toilettet eller bryggers er det vigtigt du finder den helt korrekte type af maling, for at få det bedste resultat. Vi anbefaler altid vådrumsmaling til rum med vådzoner i, såsom badeværelser, her kan du bruge Lady Aqua, eller B&J Vådrumsmaling.

Gå direkte til:

 

Husk det altid kun er nødvendigt at bruge rigtig maling til vådrum i rum med brusekabiner, badekar, spabade og generelt steder hvor der er stor sandsynlighed for vand.

Jotun Lady Aqua

Læs mere

Sorter efter: Pris - klik her

8 Produkter fundet

Mærke


Glans


AnvendelseSådan maler du dit vådrum

  1. Vask væggene ned i en grundrens, og udbedre eventuelle revner, skruehuller med en ms fuge
  2. Slip eventuelle reparationer og grund dem.
  3. Dæk af hvor der er behov med malertape og plastfolie, husk altid at forarbejdet letter opgaven.
  4. Påfør malingen i et jævnt lag, eventuelt over 2 gange for at opnå den mest optimale slidstyrke og vaskbarhed. Husk også at det rette værktøjer gør opgaven sjovere og nemmere.
  5. Overhold tørretiden og lad ikke malingen komme i kontakt med vand før den er helt tør.

Malertips når du skal male vådrum

  • Vi anbefaler altid at benytte en lille rulle på enten 10 eller 15 cm, da det er sjældent at der er store vægge på et badeværelse. Det er altid nemmere med et lille sæt som for eksempel vores lille malergrebs sæt da badeværelser oftest har mange små flader der skal males hvor det er nemmere at komme ordentligt rundt med et lille rullegreb, fremfor en stor.
  • Brug ekstra god tid på at få tapet alt af, så man kan bruge rulle over det hele, og ikke skal til at pensle rundt om elementer som spejle m.m. da en vådrumsmaling typisk tørres hurtigere end en almindelig vægmaling.
  • Når du skal male dit badeværelse vil vi altid anbefale at det er en ren hvid, eventuelt en hvid base eller klassisk hvid, da disse oftest passer bedst til toiletter og vaskekumme med mere.
  • Vær opmærksom på at ved maling af for eksempel badeværelser hvor der ofte er klinker/fliser kan man risikere at kombinationen af afdækningsfolie og underlaget give en større risiko for at glide og komme til skade.

 

Hvad er vådrumsmaling

Maling til vådrum er typisk lavet af en stærk akrylmaling med fint konserverende midler som forhindrer overfladisk skimmel og mug med mere. Vådrumsmalingen er ekstra vaskbar og er udviklet til at kunne tåle fugt samt påvirkning af vand.

På et badeværelse er der kritiske steder hvor rigtigt vådrumsmaling er påkrævet, det kan være steder som er ekstra udsatte for påvirkning af vand og fugt. For eksempel væggen ved dit badekar, tæt på din bruseniche, håndvask.

Ved toiletter, køkkener og bryggers kan man derimod bedre tillade sig at benytte andre produkter som for eksempel Jotun wonderwall og B&J 10. Man kan faktisk benytte de fleste vægmalinger her alt efter behovet vi fraråder dog at benytte under glans 5 til steder hvor der ønskes en høj slidstyrke samt vaskbarhed.

 

Hvilken vådrumsmaling er bedst

Der findes utallige forskellige malinger på markedet som er dedikeret til vådrum, dog er det desværre ikke dem alle som opretholder den samme gode slidstyrke og vaskbarhed da billigere vådrumsmaling ikke indeholder de kvalitetsmidler og additiver som en af højere kvalitet ville indeholde, her får man om noget virkeligt hvad man betaler for.

Hvis du skal være sikker på at få en ordentligt kvalitets maling til dine vådrum vil vi helt klart anbefale enten Lady Aqua fra Jotun eller B&J 25 Vådrumsmaling. Det er nemlig specielt vigtigt at finde høj kvalitetsprodukter til projekter som vådrum, da fugt ellers vil kunne trænge gennem malingen som ved for eksempel almindelig maling, da maling til vådrum er udviklet til at være i direkte kontakt med vand, som andre malinger ikke er produceret til.

 

Hvilken glans til vådrum

Da vådrum typisk er udsat for vand så kan man med fordel vælge en højere glans, da højere glans typisk også er ens betydning med en mere slidstærk, samt rengøringsvenlig maling, derfor er det et oplagt valg at bruge en glans over 10, da vådrumsmaling typisk findes fra glans 10-25.

Du skal altid vælge en rigtigt vådrumsmaling da den typisk er nem at rengøre, og bedre kan tåle fugtpåvirkning, medmindre du har et stort badeværelse hvor nogen af væggene ikke er i tæt forbindelse med vådzonen/brusenichen, her kan man godt vælge andre produkter.

Du har altid mulighed for at kontakte vores malermestre telefonisk på 30739997, så hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter til netop dit projekt.

 

Hvorfor bruge vådrumsmaling

Vådrumsmaling er specielt produceret til at have en stærkere slidstyrke og vaskbarhed. Helt konkret er bestanddelene i en vådrumsmaling ofte af højere kvalitet - dermed vil den typisk også koste lidt mere end f.eks. en vægmaling. 

Vådrumsmaling danner en overflade som modarbejder skimmel, mug og pest. Derfor kan det virkeligt anbefales at bruge de ekstra par hundreder kroner til stærkt udsatte områder (Køkken, bryggers, toilet m.m.)

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

* Gælder ikke nedsatte varer

Tilmeld dig
Tilbud på maling