×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

+45 30 73 99 97
Vi er klar ved telefonen
0

Billig gulvmaling i den højeste kvalitet


Er det blevet tid til at renovere gulvet derhjemme, så er vildmedmaling stedet hvor det hele starter. Hos os finder du kvalitets gulvmaling og lak til konkurrencedygtige priser, og du har altid god mulighed for at få råd og vejledning af vores malermestre i åbningstiden.

Vores sortiment består af de bedste produkter fra blandt andet mærker som Jotun, og Beck og jørgensen, det betyder også at vi har et bredt udvalg så der altid er produkter til netop dit projekt.

Gå direkte til:

 

Der er mange spørgsmål når det omhandler maling, og specielt når man handler fra nettet af, derfor prøver vi altid at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt, så forskellen på at besøge en malerbutik og webshop er minimal.

Sorter efter: Pris - klik her
16 Produkter fundet
Side 1

Sådan maler du et gulv

 1. Du sikrer dig at gulvet er fast, rent og tørt uanset om det er beton eller trægulv.
 2. Støvsug og fjern støv, evt. benyt trærens hvis gulvet er beskidt.
 3. Hvis der er revner i gulvet, anbefaler vi at man fuger eller spartler hullerne.
 4. Find en farve der passer til dit hjem, i dag er mulighederne uendelige med over 160.000 forskellige farver, mest populært ser vi dog lyse grå farver og jord farver.
 5. Sørg for at have de rigtige værktøjer da det gør opgaverne nemmere og mere overskueligt.
 6. Så skal du i gang med at male dit gulv, held og lykke med projektet. :-)

 

Hvilken gulvmaling skal jeg vælge?

Først skal du finde ud af hvilken type gulv du skal behandle, ofte er der tale om enten træ eller betongulv. Herefter skal du undersøge om det er tidligere malet, eller ubehandlet gulv eller nystøbt beton som skal hærde af.

Trægulve

Undersøg om det er ubehandlet, lakeret, ludbehandlet, olieret eller malet

Ubehandlet:

Hvis dit trægulv er ubehandlet, så skal du enten bruge en god gulvlak som for eksempel trestjerner gulvlak, hvis man ønsker et farveskift fremfor blot at lakere, så kan man med fordel benytte sig af trestjerner gulvmaling eller en PU gulvmaling fra beck og jørgensen, til gulve hvor man ønsker en ekstra slidstyrke skal man overveje produkter der er forstærket med Polyurethan eller epoxy produkter.

Lakeret gulve:

Hvis du ønsker at bevare træfarven er muligheden for at lakere gulvet med lakke i forskellige glanse alt efter behov og forventet slidtage samt ønske til look. Vi anbefaler altid at bruge Trestjerner Gulvmat hvis man ønsker et mat look.

Ludbehandlet & olieret:

Er dit gulv ludbehandlet kan du med fordel give det trestjerner vandbaseret.

Malet trægulv:

Du anvender gulvmaling alt efter hvilken farve og glans du ønsker i dit hjem.

Beton gulve:

Du skal undersøge om du vil farve det, eller blot behandle det så det er nemmere at gøre rent, hvis du ønsker at farve dit betongulv så er PU gulvmaling det rigtige produkt for dig, ønsker du derimod udelukkende at behandle dit betongulv så det er nemmere at gøre rent, så skal du bruge betonolie fra trestjerner

 

5 Gode Malertips til gulv

 1. Husk altid at grunde sugende underlag, evt. fortynde produktet med 5-10% vand ved først påføring (kun ved produkter der kan fortyndes)
 2. Hellere bruge lidt ekstra tid på at gøre gulvet grundigt rent, før man påføre malingen, da dette altid vil give det mest optimale resultat. Godt forarbejde lønner sig altid ved malerarbejde.
 3. Sørg for at have gode ruller som ikke fnugger og kan klare de opløsningsmidler som findes i produkterne. (F.eks. schullers polyester ruller)
 4. Husk eventuelt knæpuder og handsker, for at gøre arbejdet mere behageligt og sikkert. Da nogle produkter kan indeholde allergifremkaldene midler.
 5. Overhold instruktionerne fra spanden, så du får lagt det korrekte mængde lag maling. F.eks. ved alkyd produkter må der ikke være overskydende olie, her er det vigtigt at få lagt den rette tykkelse. Hellere flere tynde lag end få fede.

 

Hvilket tilbehør til gulvmaling

Når du skal male dit gulv er det en god idé at have de rigtige værktøjer da det både gør opgaven nemmere, samt mere overskuelig. Hos Vildmedmaling har vi rigtigt mange forskellige pensler, ruller m.m. som passer til ethvert projekt.

Når du skal male dit gulv anbefaler vi altid at man har en god rulle f.eks. en mohair rulle som er af rigtig god kvalitet, til den er det også vigtigt med et solidt og stærkt rullegreb.

For at gøre opgaven nemmere anbefaler vi også at man har et forlængerskaft til rullen. Brug evt. en pensel først til at beskære kanterne.

Når du skal male kan du heller aldrig undvære en rullespand og/eller rullebakke.

 

Valg af glans

En af de helt store spørgsmål når det kommer til at købe maling online, er næsten altid hvilken glans man skal vælge, det er svært at give en direkte anbefaling af en bestemt glans, da det afhænger meget af brugen samt hvilke gulvtyper der males.

Det hele omhandler hvor meget overfladen skal reflektere lyset, samt hvor stor vaskbarhed overfladen skal have.

Bryggers & Garage gulv:

Her vil man typisk bruge en højglans - 50+ for at opnå et gulv med en høj vaskbarhed og styrke.

Trægulv som skal renoveres:

Her kan man vælge at male det, og dermed give det et nyt look farvemæssigt, eller blot give det en lak i den ønskede glans. Glansen afgør hvor meget lys der bliver reflekteret og derfor kan du frit selv vælge hvilken glans der passer til dit hjem, alt efter ønske om vaskbarhed samt genskin fra gulvet.

Stue:

Du kan ændre den femte væg i hjemmets udtryk, ligesom du kan ændre væggene i hjemmet med farvevalg.

Valg af glans går fra 0-100 hvor 0-5 er helmat og ikke reflekterende, og 50-100 er højglans og ekstra vaskbar, vær opmærksom på at ved brug af høj glans bliver alle ujævnheder (revner, slibespor og sprækker) fremhævet, modsat også ved lav glans bliver de ikke fremhævet så tydeligt.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig