×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

info@vildmedmaling.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt
0

Billig vægmaling til den moderne bolig


Velkommen til Danmarks største univers af kvalitets vægmaling til lave priser. Hos Vildmedmaling har vi gjort det til vores mission at blive danmarksmestre når det handler om at købe maling online. Med mere end +2000 Farver i vores sortiment, kan du med garanti finde lige præcis den farve som du ønsker for din væg.

Gå direkte til:

 

Når du handler maling online, er det vigtigt at du altid kan finde de oplysninger som du har brug for omkring produktet, vi har prøvet at give en masse gode informationer om alle vores produkter, men det er altid nemmere med personlig rådgivning, og da vi er eksperter i maling har du altid mulighed for at kontakte os på +45 3073 9997

Sorter efter: Pris - klik her
28 Produkter fundet
Side 1

Sådan maler du en væg

 1. Inden du starter med at male din væg, bør man altid undersøge hvilken maling der er blevet benyttet tidligere, samt hvilken type du ønsker at male med nu. Undersøg herefter hvor mange kvadratmeter der skal males, så du er sikker på at bestille den helt rigtige mængde til dit gør-det-selv projekt.
 2. Alt efter væggens tilstand så skal man have styr på om der skal laves nogle reparationer så som revner og skruehuller og her kan med fordel benyttes ardex rf, det kan også være at væggen skal vaskes ned, i forhold til snavs m.m. Revner og huller langs f.eks. træværk kan laves med malerfuge eller ms fuge.
 3. Undersøg hvilken farvesammensætning du ønsker i dit nye hjem, kontakt os evt. for yderligere vejledning herved.
 4. Husk afdækning langs paneller og gulve, og her kan du bruge bruge plastfolie og malertape, alt efter hvilken type væg / belægning man skal male på kan man vælge forskellige malerruller f.eks. en rulle med kort lurv til vægge beklædt med filt for at opnå det ekstra fine finish, eller en rulle med lang lurv i forhold til en grov væg såsom sandspartel eller sagsmulstapet.
 5. Hvis vægmalingen er tonet i nogle af de nye farver, så anbefaler vi altid at man maler det 2 gange, både for slidstyrke og farvegengivelsen.
 6. Når du går i gang med at male, er det meget vigtigt at sørge for at malerrullen bliver ordentligt mættet med vægmalingen for at påføre malingen i jævne og tilstrækkelige lag, lav helst altid vægge i vådt i vådt.
 7. Har du nogen som helst spørgsmål til dit maler-projekt, sider vores malermestre klar til at rådgive dig om hvordan du får dine drømme opfyldt.

 

 

Gode malertips:

 • De rigtige værktøjer gør arbejdet sjovere og nemmere f.eks. rullegreb, malerspande, rullebakker og pensler fra schuller som er behagelige at arbejde med alt efter hvad man er til.
 • Brug god tid på klargøring og planlægning af malerarbejdet, tiden spare du i den anden ende, og får et væsentligt bedre resultat.
 • Pris og kvalitet hænger ofte sammen, vælg den rette vægmaling til det rette formål da det gør dit resultat bedre.
 • Brug din rulle så meget som muligt, og pensel så lidt som muligt på vægge.

 

De mest moderne farver lige nu

Hos vildmedmaling sørger vi hele tiden for at følge med moden på de mest gængse og moderne farver på markedet, vores leverandører kommer hele tiden med nye farver som vi sørger for at oprette i vores farvevælger. På nuværende tidspunkt har vi mere end 2000 farver i vores database og opretter nye hver eneste uge, på den måde er du sikker på altid at kunne finde en farve der passer præcis til dig, når du handler maling online.

Vi har prøvet at gøre det nemt når du skal vælge farve, ved altid at sortere farverne i vores farvevælger efter de mest solgte farver. På den måde ved du hele tiden hvad trenden er omkring vægmaling farver lige nu.

Hvid vægmaling

Blandt de mest populære og moderne farver har vi selvfølgeligt vores Ral 9010, farven passer til alle spande maling, og er en meget udbredt farve rundt i Danmark. Vi hjælper dig altid meget gerne med at finde den helt perfekte farve til dit hjem.

Grøn vægmaling

Med tiden er grøn blevet en mere og mere populære farve i de danske stuer, hos vildmedmaling elsker vi de lidt sjove og eksklusive looks man kan lave i sit hjem, hvis man gør brug af lidt forskellige farver. Man kan nemlig bruge farver til mange andre ting end bare en hvid væg. Man kan sagtens lave rum i forskellige farver, for at fremkalde forskellige følelser i netop de rum. Du kan finde grøn i en flot lys eller mørk farve alt efter hvad dit ønske er.

Grå farver

Varmegrå og jordfarver er blevet mere moderne gennem tiden, da danskerne er begyndt at bruge flere forskellige farver i deres hjem.


Kalkmaling

Kalkmaling er klart en af de mest populære malinger i år, derfor har vi også sat stort ind på at have et stort udvalg heri, med en masse farvemuligheder, så vi har noget til enhver smag.

 

Vælg den helt rigtige vægmaling

Det kan være svært at finde ud af hvilket produkt der passer til netop dit gør-det-selv projekt. Heldigvis er der hjælp at finde hos vildmedmaling, ikke nok med at vi har kompetent personale som har mange års erfaring som malermestre, har vi også udviklet et farvekort, hvor du kan vælge den farve og det materiale du skal male - så får du anbefalet den helt rigtige type vægmaling til netop dit projekt.

Står du og mangler vægmaling til et stort projekt, kan du altid ved køb af større mængder kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvad betyder glans

Når du skal vælge vægmaling, møder du ofte betegnelsen glans og har måske undret dig over hvad det helt præcist betyder. Glans er typisk hvor meget væggen skinner, så jo højere glans du vælger jo mere vil din væg skinne.

Når man rammer glans 0 vil det blive en super mat farve, så du slipper for genskin og som er refleksfri. Når man rammer glans 100 ville dine vægge skinne og være meget blanke.

For omkring 10 år siden, var høj glans ensbetydende med en høj vaskbarhed/robust maling. Hvor man i dag godt kan få matte vægmalinger med en høj vaskbarhed. F.eks. vores gode wonderwall fra Jotun.

Er du i tvivl om hvilke farve du skal vælge kan du altid finde inspiration i vores farvevælger, hvor du nemt kan se mere end 2000 farver, farven på væggene vil ændre sig alt efter hvilken farve du vælger.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig