×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

+45 30 73 99 97
Vi er klar ved telefonen
0

Lækre produkter fra Caparol


Caparol er den førende malingsfabrikant i Tyskland, og det med god grund. Alle deres produkter er af højeste kvalitet og funktionalitet. Der er ikke sparet på nogle af ingredienserne i deres maling, lak, grunder eller spartler mm. Vi har aldrig hørt andre malermestre brokke sig over et Caparol produkt, og det skyldes simpelthen at de ikke har nogle dårlige produkter overhovedet.

De har mere end 125 års erfaring indenfor produktion af malervare, og har aldrig sparet på de vigtige bestanddele i deres maling. Helt tilbage fra da de blev kendte på en messe i Kiel i 1894 hvor de  for første gang fik opmærksomhed omkring deres kalkmaling og til den dag i dag, har deres fokus været høj kvalitet. Dengang vandt de en guldmedalje på farvemasse for deres innovative produkt, og de har fortsat med at være innovative. Siden de for første gang blandede kridt med kalk er der sket en voldsom udvikling af malerprodukter på verdensplan, og stadig er Caparol førende og markedsleder. Navnet Caparol stammer fra et af deres første store succes-produkter udviklet i 1928 under ledelse af 2.generation i familien Murjahn. Dr. Robert Murjahn træder ind i firmaet i 1926 og to år senere sætter han de tre bestanddeles begynderbogstaver fra malingen sammen: Casein, Parrafin og Oleum(træolie) og dermed er Caparol kommet til verden. Herefter er der mange gange hvor Caparol indtroducere nyheder på det europæiske marked, såsom akryldispersion og latexmaling hvor de var nogle af de første i verden til at udvikle og sælge disse banebrydende produkter.

Sorter efter: Pris - klik her
27 Produkter fundet
Side 1

Mange af Caparols produkter er specialprodukter som er udviklet til bestemte maleropgaver, feks deres Sylitol Bio Innefarg 460. Den er produceret til mineralske overflader som puds, beton, gipsplader mm. Den er ekstremt diffusionsåben og er dermed med til at give et godt indeklima i kældre og lignende rum. Mange kældervægge har en højere fugtighed en stuevæggen og man kan opleve at det aldrig rigtig bliver godt med en normal vægmaling der. Her er Sylitol Bio noget af det bedste vi kan tilbyde grundet den høje åndbarhed(diffuisionsåben). Denne indendørs silikat er desuden fri for biocider og dermed også bedre for indeklimaet hvis man har allergi i husholdningen.

Caparols sortiment af lakprodukter er nok markedets stærkeste vifte af høj kvalitetsprodukter. Om det er alkyd eller akryl så får man ekstremt fine sammenflydningsegenskaber samt overflader man har lyst til at se og røre ved hele tiden. Og berøring har aldrig været problem for disse super stærke lakprodukter. Om det er PU alkyd gloss som er en højglans vandfortyndbar lakmaling som kan bruges på meget andet end træ, eller deres PU- satin som er noget af det stærkeste lakprodukt vi kender. PU-satin kan også påføres grundet metal og efterlader en silkemat lækker overflade der kan rengøres helt uden problemer.

 Deres brede sortiment indeholder også effektmalinger og effektspartelmasse som kan bruges til at dekorer dine stuevægge til vægge med farver eller guld og sølvglimmer. Variationen er stor og mulighederne uendelige, så det bare om at bliver kreativ.

Den stribede Elefant som blev firmaets logo i 1985 er malerverdens svar på Ferraris hingst. Man ved at her får man et produkt der er gennemtænkt og udviklet af de bedste i branchen.

 

Vi er super glade for at kunne forhandle Caparol da vi ved at det giver tilfredse kunder og vellykkede malerprojekter. Vi vil løbende udvide vores sortiment og altid være dem hvor de nye produkter kan købes til skarpe priser. Hvis du har spørgsmål til produkter eller mere praktiske ting ifht et maleprojekt så skriv en mail på Info@vildmedmaling.dk eller ring til butikken i Kolding på tlf:30739997. Vi ser frem til at hjælpe med dit maleprojekt.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig