×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

+45 30 73 99 97
Vi er klar ved telefonen
0

Høj kvalitets pensler fra Schuller


Schuller har igennem mere end 40 år forhandlet og produceret kvalitetværktøj til malerbranchen. De er en af Europas største og førende indenfor kvalitetspensler, malerruller og andet værktøj til maleropgaven, og med et sortiment der konstant bliver videreudviklet og forbedret er de nok også markedsledere i fremtiden. 

Schuller er familie-ledet igennem mere end 40 år og de har en klar strategi om fortsat at levere en bred vifte af kvallitetsværktøj til håndværkere, DIY og erhverv i hele Europa.

 

Da de selv kontrollerer hele deres værdikæde kan de altid være med på de nyeste og mest innovative produkter, hvilket giver kunderne de smarteste produkter hele tiden.

Sorter efter: Pris - klik her
10 Produkter fundet
Side 1

Hvis der er Schuller produkter som vi ikke har på hjemmesiden du er interesseret i, så skriv en mail på Info@vildmedmaling.dk eller ring på 30739997 til Jon i butikken i Kolding, så skaffer han det hjem.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig