×

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor maling, og tilbehør.

+45 30 73 99 97
Vi er klar ved telefonen
0

Beck og jørgensen maling


Beck og jørgensen er en dansk familieejet virksomhed, med hovedsæde i Søborg. Der er i dag ansat ca 90 medarbejdere som på daglig basis er med til at udvikle og producere de mere end 100 forskellige moderne malingsprodukter. Beck og Jørgensen har stort fokus på at belaste natur og miljø mindst muligt og arbejder derfor målrettet på energiudnyttelse, udledninger til naturen og selvfølgelig et godt arbejdsmiljø både for de ansatte i produktion, malermesteren og de private kunder. Virksomheden blev grundlagt i 1892, og drives i dag af 3. generation, malingen er specielt anerkendt og brugt blandt de danske malermestre, da det indtil nu har været forbeholdt malermestre, vi kan nu også tilbyde den høje kvalitetsmaling til private.

Sorter efter: Pris - klik her
50 Produkter fundet
Side 2

Virksomheden bygger på en vision hvor en stærk miljøprofil er en af hjørnestenene, og målet om at kunne levere bæredygtig "grøn" maling i alle verdens farver til den danske privatforbruget er nu startet. Dette resulterede bl.a. i at de fik EU's miljømærke Blomsten som de første i Danmark. Dette arbejde med at være markedsleder og frontløber i forhold til teknologi og miljø er stadig målet for virksomheden med de stolte traditioner. Markedet efterspørger mere bæredygtighed og klimabevidsthed og det levere Beck og Jørgensen ved konstant at være i udvikling og samarbejder med de største leverandøre af bestanddele til produktion af maling, lak mm.

Beck og Jørgensen maling er en vægmaling i ekstrem høj og professionel kvalitet som vildmedmaling har mulighed for at forhandle til fordelagtige priser. Beck og Jørgensen bestræber sig på at være førende indenfor ”grøn” maling, og lever op til de krav omverdenen stiller til miljøet. Beck og Jørgensen er både svanemærket og mærket det europæiske miljømærke "Blomsten".

Oveni i har de et kæmpestort udvalgt af produkter til ethvert projekt, hvilket har gjort dem til det fortrukne mærke hos rigtig mange malermestre. Malermesteren har simpelthen ikke tid til produkter der ikke holder hvad de lover, og derfor er Beck og Jørgensen utrolig populær ved mange malerfirmaer. B&J giver utrolig meget kvalitet ifht prisen og det er populært både hos malermesteren og den private forbruger.

Hos vildmedmaling.dk har vi samlet alle deres produkter nye som gamle til både udendørs og indendørs projekter f.eks. i form af maling og træbeskyttelse. Og vi opdatere løbende sortimentet så vi altid har det største Beck&Jørgensen sortiment i Danmark.

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

Tilmeld dig