Webshoppen er pt. lukket for netordre.
Vild med maling Logo

info@vildmedmaling.dk

Vi vender snart tilbage

Ofte stillede spørgsmål:


Kan jeg returnere den maling som jeg har bestilt?
Ja du kan altid returnere maling som ikke er blevet tonet inden afsendelse. Er malingen tonet, er det ikke sikkert det er muligt at returnerer malingen uden en væsentligt værdiforringelse. I tilfældet råder vi dig til at kontakte vores support på +45 3073 9997

Hvor lang tid har jeg til at returnere min bestilling?
Du har 365 dage efter modtagelsen af pakken til at du skal have gjort os opmærksom på at du ønsker at returnere din ordre. Bemærk at varen skal være i samme stand som da du modtog pakken, det betyder at den skal være uden brugsspor. Har du ved en fejl åbnet pakket, og taget den i brug skal du gøre os tydeligt opmærksom på dette inden returneringen, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Hvordan får jeg mine penge ved returnering?
Lige så snart vi har modtaget din vare retur, overfører vi beløbet tilbage på sammevis som du betalte for pakken, det betyder at hvis du har betalt med betalingskort, vil de automatisk komme tilbage på din konto, har du betalt med EAN eller Faktura nr, vil du modtage dem over en bankoverførsel.

Hvad hvis jeg gerne vil bytte en vare?
Det er muligt at bytte en vare, i så fald vil du skulle sende den originale ordre tilbage til os, hvorfra din nye ordre bliver fratrukket dit godtgørelsesbeløb.

Jeg har fortrudt noget af mit køb?
Hvis du har fortrudt dele af dit køb, skal du gøre som hvis du havde fortrudt det hele, blot ved kun at sende den del af ordren tilbage, som du har fortrudt. Tilbagebetalingen af det rette beløb sørger vi for.

Er varen defekt eller er der sket en skade?
Underret os så hurtigt som muligt, så prøver vi sammen at finde frem til en løsning på problemet

Vil du tracke din ordre?
Når du laver en bestilling hos Vildmedmaling videregiver vi dine oplysninger til fragt selskabet. De vil ved modtagelse af pakken sende dig en mail eller sms med tracking nummer.
Dette nummer kan du bruge til at finde din pakke
Track Post Nord pakker: Track min pakke

Hvor hurtigt leverer i?
Når du bestiller maling hos vildmedmaling, sørger vi hurtigst muligt i vores åbningstider for at pakke og ekspederer din ordre.
Hvis du bestiller i åbningstiden vil du typisk modtage en mail om at din pakke er ekspederet ret hurtigt, da vi sender din pakke samme dag.
På hverdage kan du forvente at modtage din pakke fra 0 - 3 dage fra bestillingsdatoen. Det kommer an på hvilken fragt løsning du vælger.
Vælger du f.eks. sammedagslevering i Kolding, så kommer vi selv ud med din pakke ved vores lukketid
Vælger du derimod Post Nord, kan du nogle gange allerede modtage pakken dagen efter, vi sender din pakke samme dag, men vi kan ikke love om der går 1 eller 2 hverdage før du har din ordre.

Gratis levering over 999,-
Vores prisstruktur er meget simpel, bestiller du for over 999,- opnår du gratis fragt med hjemmelevering. Bestiller du derimod for under 999,- skal du selv betale fragten.

Prismatch på alle varenumre
Hos Vildmedmaling er vores mission at blive danmarks førende online maling forhandler, det vil vi gøre ved at være de billigste, men samtidig tilbyde god service og rådgivning.
Finder du derfor et produkt billigere hos en konkurrent, så matcher vi selvfølgeligt denne.
Gælder dog ikke på rest varer f.eks. matcher vi ikke hvis en konkurrent har en fejltoning som de sælger til en meget billig pris.
Kontakt os pr telefon eller på info@vildmedmaling.dk hvis du har fundet din vare billigere et andet sted.

Returret på 365 dage
Du kan i op til 365 dage fortryde dit køb hos Vildmedmaling. Er varen brugt eller emballagen brudt, vil der dog være tale om en værdiforringelse som vil blive vurderet af Vildmedmaling.dk

Spar 10% ved at blive kunde
Vi elsker vores kunder, og vi gør alt for at tilbyde en høj service og god rådgivning. Vi tror på at man med loyale kunder kommer længst, derfor tilbyder vi at man får 10% på sin første ordre hvis man tilmelder sig.
Tilmeld dig ved at klikke her: Tilmeld dig

Spar 10% på din første ordre!


Tilmeld dig vores kundeklub, så modtager du gode råd, vejledning og ekstra gode tilbud. Når du tilmelder dig giver vi 10% rabat på den første ordre du ligger hos vildmedmaling.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vildmedmaling!

* Gælder ikke nedsatte varer

Tilmeld dig
Tilbud på maling